Group Sports Travel
Jaarlijks gaan veel (buitenlandse) sportgroepen in Nederland op sporttoer. Doel is daarbij om flink te sporten en daarnaast nog enkele nevenactiviteiten te doen die gerelateerd zijn aan de Nederlandse cultuur of gewoon als vrijetijdsbesteding. Group Sports Travel & Events helpt bij het organiseren van een geschikt toerprogramma dat aan alle wensen van de groep voldoet. Enkele van deze services zijn:
 
- Het regelen van wedstrijden en trainingsfaciliteiten
- Het verzorgen van verblijfsaccomodaties
- Het organiseren van vrijetijdsactiviteiten
 
Nieuw in ons service- aanbod sinds 2010 is de mogelijkheid om via Group Sports Travel & Events een teamweekend te organiseren. Wij nemen alle zorgen en moeite uit handen als het gaat om het organiseren van een teamweekend. Trips worden aangeboden naar veel verschillende landen afhankelijk van het type sport dat wordt beoefend. Wij bieden de volgende services aan voor een teamweekend:
 
- Vervoer gedurende de hele trip
- Wedstrijden op locatie
- Verblijfsaccomodatie
- Uitstapjes/ excursies naar wens
- Vertegenwoordiger van de reisorganisatie gedurende trip aanwezig
 
Garanties en adviezen
Op basis van de jarenlange ervaring in het vak kunnen we duidelijk advies geven over de beste periodes om een bepaalde sport te beoefenen in Nederland, welke regio in Nederland aantrekkelijk is voor een sportgroep en welke vrijetijdsactiviteiten goed aansluiten bij de leeftijd van de sportgroep. Daarnaast garanderen we dat het gewenste aantal sportwedstrijden en/of trainingen wordt geregeld. Helaas kunnen we afgelastingen door externe invloeden tijdens het verblijf in Nederland niet voorkomen.
 
 
     
 
 
Persoonlijke begeleiding
Naast de garantie dat aan de wensen van de groep wordt voldaan zorgt Group Sports Travel & Events ook voor een goede begeleiding tijdens het verblijf in Nederland. Wij bezoeken de groep persoonlijk op de dag van aankomst en hebben daarna, in overleg met de groepsleider, regelmatig contact tijdens het verblijf in Nederland. Bij problemen of vragen zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Zo zorgen wij dat de groep een goed en vertrouwd gevoel overhoudt bij hun sporttoer in Nederland.
 
Naast bovenstaande services staan wij ook open om eventuele andere wensen rondom een sporttoer te verzorgen.
 
Events
Bij het bedrijfsonderdeel Events binnen Group Sports Travel & Events worden verschillende sportgerelateerde evenementen georganiseerd. Deze evenementen worden georganiseerd op basis van eigen initiatief of op consultancybasis waarbij Group Sports Travel & Events wordt ingehuurd om een evenement te organiseren. Ook worden evenementen georganiseerd in samenwerking met de opdrachtgever waarbij er sprake is van een gezamenlijk winstoogmerk.